TEXT 1
Sunt un bebe frumos tare Şi îmi place la plimbare. ………………. mi se spune, Cred că este al meu nume. M-am născut de ziua mea, pe ……………, chiar aşa Şi-n zilele ce urmează Naşii mei mă creştinează. Fac baie-n apă sfinţită Sper să fie încălzită! Nu ştiu când, vă spun ai mei Trebuie să vorbiţi cu ei. Noi, ………………………… cei mai fericiţi părinţi din lume, vă aşteptăm la creştinarea fiului nostru pe data de ………….., la ora ……………. la Biserica …….. Vom sărbători cum se cuvine acest eveniment la …………………….. Vă aşteptăm cu mult drag!

TEXT 2
Ma numesc …………. am păşit în lume în data de …….. în jurul orelor …, şi consider că a venit vremea să intru şi eu în rândul creştinilor. Alături de părinţii mei ……… vă aşteptăm în ziua de …., ora … la biserica …… să ne fiţi alături la acest eveniment atât de important pentru mine. Alături îmi vor fi naşii ……….. si mosii ……………….

TEXT 3
Bună! Eu sunt ….. m-am născut pe ……… de aceea pe dumneavoastră nu vă cunosc încă. Trebuie să rezolvăm această problemă! Pentru aceasta, mami şi tati, adica …….. împreună cu naşii ……….. vă invită să participaţi la botezul meu, care va avea loc la Biserica …… în data de …. ora …, iar dacă mă veţi îndrăgi, sigur mă veţi onora cu prezenţa la petrecerea organizată la restaurantul …., ora … Vă mulţumesc pentru că mi-aţi acordat atenţie! Cu drag, …….

TEXT 4
Sâmbătă / Duminică …….. , fiica noastra ………. îsi face simtita venirea în lume , prin binecuvântarea pe care i-o da Dumnezeu în Biserica ……, la ora …, Nemarginita bucurie va fi marcata prin sarbatorirea la restaurantul … , începând cu ora …. Evenimentul va fi onorat de participarea naşilor …… Vã aşteptãm cu drag!

TEXT 5
Eu sunt ………… Am apărut ca dintr-o poveste ca să vă fac viaţa mai frumoasă. O sa încerc sa nu dorm în …, ora … Adresa o ştiţi, ………

TEXT 6
Mai întâi am fost un Punct, Dar nu a durat prea mult. Iar apoi, dintr-o Biluţă M-am transformat în Mingiuţă, Şi m-am tot rostogolit Pân’ ce-n viaţă am ieşit. Acum sunt un pui de om, Ce mănânc, m-alint şi dorm, Dar, pe lâng-acest festin, Trebuie să devin creştin. Aşadar, părinţii mei: ……………………….. Alături de naşii mei: ……………. Vă invită cu mult drag, Ca să mă vedeţi “din prag”, La Biserica ………………, Când o bate ora ……………, În (data botezului)…………… Şi-apoi, eu c-un biberon, Voi cu un whiskey Bourbon, Eu cu o gură de lapte, voi cu vin pe săturate, Veţi servi câte-un homar, La restaurant ………………. Vă aştept cu drag,…………

TEXT 7
………….. Cu bucurie în inimi vă anunţăm sosirea printre noi a fiicei noastre ………. Vă invităm să împărtăşim împreună binecuvântarea botezului în ziua de …. la …. la ora .., iar apoi vom sărbători minunatul eveniment la restaurantul …, începând cu ora …. Vã aşteptãm cu drag!

TEXT 8
O raza de soare a poposit în casa noastră şi cu multă dragoste îi urăm bun venit lui …….. Vă invităm la primul eveniment din viaţa fiicei noastre care va avea loc la …….. în data de ….., ora … Cu mândrie împreuna cu dumneavoastră Noi ……………. şi naşii ………….. vom ciocni paharele la Restaurantul …. începând cu ora … Vã aşteptãm cu drag!

TEXT 9
Distinsă şi frumoasă doamnă şi stimate domn, Sunt bebe …., cel mai scump şi mai frumos, cel mai dulce şi gustos, cel mai mic şi armonios membru al familiei …. şi împreună cu simpaticii mei naşi, ….. vă aşteptăm să participaţi la ceremonialul magic, când voi primi taina botezului, la Biserica …. Sâmbătă / Duminică………….., ora … Deşi cel mai probabil eu nu voi putea veni, deoarece sunt alintat, mofturos şi somnoros, părinţii mei dau o petrecere la restaurantul …., începând cu ora … şi sunteţi poftiţi să beţi un pahar de şampanie în cinstea fericitului eveniment, care este apariţia mea în viaţa lor. Vă pup dulce şi vă doresc distracţie plăcută! …..

TEXT 10
Eu sunt …. şi va invit la … un biberon cu lapte eu, un pahar cu sampanie voi, … la o gustare voi, un biberon cu lapte eu, apoi… eu voi dormi, voi veţi dansa … împreună cu naşii mei ….. şi cu părinţii mei …. la restaurantul …. pe data de …., ora … Botezul va avea loc la biserica … ora … Vă aştept cu drag!

TEXT 11
Daţi-mi voie să mă prezint sunt fiul familiei …. mă cheamă ………. Odată cu venirea mea pe lume vă spun „Bine v-am găsit!” şi vă invit să mă vedeţi făcând baie în apa sfinţită ….. la Biserica …. la orele …., unde ma vor ţine în braţe naşii mei: ……… Pe dvs. vă voi cunoaşte în aceeaşi zi la orele … când vă invit la petrecerea care va avea loc la Restaurantul …. Vă aştept cu drag!

TEXT 12
Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinţilor mei şi mă numesc ……. Dornic să vă cunosc, vă invit împreună cu mama şi tata ..….. la botezul meu, în ziua de ….., ora …, la ….. şi la petrecerea pe care o dau în cinstea mea la restaurantul ….., începând cu orele ….

TEXT 13
Dragi oameni mari! Mă numesc …. Pentru că încă nu ştiu să vorbesc, împreună cu mami şi tati, ….. vă invit să mă vedeţi cum fac băiţă în apa sfinţită la Biserica ….., Sâmbătă / Duminică Data:…. la ora …. Mă vor ţine în braţe naşii: …… Chiar dacă o să adorm, puteţi să mă sărbătoriţi de la ora …. la Restaurantul ….. Vă aştept cu drag!

TEXT 14
Ne rugăm la Dumnezeu, Pentru sufletul tău, Ca din mic tu să creşti mare Din plăpând să te faci tare, Îngeraşul te-nsoţească De rele să te păzească. Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinţilor mei şi mă numesc …..… Dornică să vă cunosc, vă invit împreună cu mama şi tata, …..…. în ziua de …., ora …. la Biserica ………… şi la petrecerea pe care o dau în cinstea mea la restaurantul ….., începând cu ora …. Sărut mâna naşilor mei, ……. Vă aşteptăm cu drag!

TEXT 15
După nouă luni petrecute la dospit, eu – gogoşica – …., vă aştept la prima mea petrecere în data de … La început va fi ceva cu multă apă rece, într-un cazan maaaaare la Biserica ……… unde îmi vor fi alături naşii mei ……………. Ceea ce urmează la ……………………… nu trebuie să rataţi! Eu, mami şi tati …. vă aşteptăm cu drag!

TEXT 16
Micuţ sunt şi vă pot spune, Că sunt nou venit pe lume. Nu pot vorbi că sunt prea mic, Dar prin al meu tătic şi-a mea mămică, …………….. Eu vă spun: „Bine v-am găsit”. Şi vă invit să mă vedeţi pe data de …………………, la orele …….. făcând baie în apa sfinţită de la ………………. unde mă vor ţine în braţe naşii mei: …………………….. Apoi să petrecem împreună în cântec, joc şi voie bună la Restaurantul … începând cu ora … De-o fi ca să vă mulţumesc, o fac când mare am să cresc, iar dacă veţi binevoi a mă susşine şi privi, eu am să vă aştept în prag, să vă întâmpin cu mult drag.

TEXT 17
Cine v-a spus că aş fi gras? Abia 3kg 730 pt. 53 cm. Am venit pe lume în …………. De rest… mama n-a avut nimic de zis. Simplu, este încântată! Cât despre tata… se prăpădeşte după mine! Mi-au pus numele ……………. Nu s-au putut hotărî dar îmi place mult! Veţi putea să-mi ziceţi cum vă place… Mmmmm, e ora dejunului pentru mine… Mă scuzaţi că vă părăsesc în grabă! Pe foarte curând! În ……………… la Biserica ……………, ora ……………. Restul la ………………, ora ……….

TEXT 18
Bună! Eu sunt ………. Am venit pe lume în …… spre bucuria părinţilor mei. Acuma abia aştept să vă cunosc şi pe voi, de aceea vă invit la botezul meu ce va avea loc în data de …., ora… la Biserica……. şi la cheful de după la …., ora…. Vă aştept cu nerăbdare şi vă pup!

TEXT 19
S-a născut un prinţ ……. şi vă invită să petrecem de minune la botezul său regal. Naşii, ……. vă aşteaptă pe toţi pe data de …. la orele… la Biserica … Petrecerea va avea loc la …, orele… Părinţii ………. vă aşteaptă cu nerăbdare!

TEXT 20
Mă numesc …….. Ochişorii mei au văzut lumina zilei la data de …. Sunt foarte cuminte. Mama şi tata ………. sunt complet topiţi de fericire, ca şi naşii mei …. De aceea vă invit să sărbătoriţi minunatul eveniment la restaurantul …, începând cu ora … Vã aştept cu drag!

TEXT 21
Urmând cuvintele Mântuitorului: „ De nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va putea sa intre în Împaratia lui Dumnezeu” parutu-ni-s-a noua cuviincios ca micuţul ……… născut în ziua întâi a lunii aprilie 2010 să fie renascut prin Taina Sfântului Botez în ziua a 28-a, a lunii mai, din anul 2010. Toti cei ce doresc sa ni se alature la acest fericit si de Dumnezeu binecuvântat moment, sunt invitati sa ni se alature la slujba ce va avea loc în jurul orei 17:00 în Biserica ……………… din …………; si spre a înmiresma aceasta Taina dupa datina stramoseasca, Parintii: ……………………… si Nasii: …………………….. au bucuria de a va invita si la petrecerea ce va urma la Restaurantul ………….. Va asteptam cu drag!

TEXT 22
Mă distrez şi mă simt bine Cu părinţii lângă mine. Beau lăptic şi dorm la greu, Sper să fie aşa mereu! ……………… (prenume bebe) Minunea din viaţa noastră se numeşte …….. ………… şi s-a născut pe ……………. (data). Naşii …………………. o vor duce pe data de ………., la ora ….., la Biserica …………… pentru a o creştina. Va urma o petrecere de pomină la Restaurantul …………., începând cu ora….. Vă aşteptăm cu drag! ……… şi ……… …………….(nume părinţi)

TEXT 23
Sunt cel mai sexy puiuţ, Stau în scutec gol goluţ. Mami îmi dă să beau lăptic, Tati spune că sunt mic, Naşii mă alintă tare Pe ….. (data) mă iau la plimbare. Vor să-mi facă o baiţă În cristelniţă, nu-n cădiţă. ………………. (nume bebe) Vă aşteptăm la Biserica ………………., la ora ….., după care vom sărbători acest important eveniment la Restaurantul ……………., începând cu ora ……… Naşi vor fi ………………. ……… şi …….. ………….(nume părinţi)

TEXT 24
Sunt frumoasă ca o floare Sau ca o rază de soare Şi cuminte, şi isteaţă, O să am succes în viaţă! Mami şi tati au zis ca neapărat pe data de …………, la ora ……, la Biserica…………………….. trebuie să fac baie în apă sfinţită. Dacă o să plâng sau nu vom vedea atunci, dar sper ca naşii ………… şi ………. ……………………. să fie pe fază şi să mă ţină în braţe. Va urma prima mea petrecere, începând cu ora ….., la Restaurantul ………………. Negreşit trebuie să veniţi! Bebe ……………………….

TEXT 25
Dintr-o frumoasă poveste de iubire Între o mireasă şi un mire M-am născut eu, un îngeraş, Cel mai iubit copilaş. Promit că o să-mi fac remarcată prezenţa când ne vom întâlni la Biserica ……………, la ora ….., în data de ……….. Mă vor ţine în braţe naşii mei ……… şi ……… …………., dar vor fi şi părinţii mei acolo, ……… şi ……… ………….. Am auzit că va fi petrecere mare la Restaurantul ………………, începând cu ora ….. Sper să nu dorm şi să vin şi eu. Abia aştept să ne vedem! Bebe ………………

TEXT 26
Cred că ştiţi că m-am născut. Pe unii chiar v-am şi văzut. Vă propun însă ceva: O petrecere în cinstea mea. Pe data de ……., la ora …., părinţii ……………………. şi naşii …………………. mă duc la Biserica ………………. pentru ritualul sfânt al botezului. Mergem apoi să petrecem la Restaurantul ……….. începând cu ora ……… Bebe ……………..

TEXT 27
De trei zile încoace Mama nu mai tace, Vrea să mă îmbăieze Ca să mă boteze. Spune că sunt mare Şi să nu plâng tare, Dar eu ştiu că-s mică / Dar eu ştiu că-s mic Şi-mi e puţin frică / Şi-o să plâng un pic. Bebe ………………. Vă invităm pe data de ……….., la ora ….., la Biserica …………, unde naşii …….. şi ………. ………….. ne vor boteza fetiţa/băieţelul. Petrecerea se va ţine la Restaurantul ………….., începând cu ora ……. Cei mai fericiţi părinţi, ………… şi ………. …………….

TEXT 28
Am cei mai frumoşi părinţi Şi un frate/o soră fără dinţi. Am ce-mi trebuie acasă, Naş frumos, naşă frumoasă, Însă tot mai vreau ceva: Un party în cinstea mea. ………………………… (nume bebe) S-a născut pe …………….. şi ne-a întregit familia. Duminică/sâmbătă, …………….. (data), mergem cu toţii la Biserica ……., la ora …., pentru a participa la ceremonia de botez. Un rol important vor avea naşii ………. şi ………… …………….. Evenimentul va fi sărbătorit la Restaurantul …………………., la ora ….. Ne-am bucura să ne fiţi alături! ……………….. şi ……………. ……………… (nume părinţi)

TEXT 29
Avem un bebe minunat Ce trebuie creştinat. Noi sperăm să nu lipsiţi, Ci cu toţii să veniţi! După ce îl botezăm, O să bem şi-o să mâncăm. Planul este ăsta: pe …………… , la ora …., mergem la Biserica ………., asistăm la ceremonia de botez, după care sărbătorim evenimentul la Restaurantul ……………….., de la ora …. Naşii sunt ………. şi ……….. ………….. Nu acceptăm refuzuri! ………….. şi ………… ………….(nume părinţi)

TEXT 30
Salutare, lume, lume, ………….. mi se spune. Deşi n-am nici 2 luni / Am doar 2 luni Peste vreo 3 săptămâni / 2 săptămâni / 4 săptămâni Ţin să vă avertizez Că va fi al meu botez. Aşa e, pe data de ……., la ora …, la Biserica ………….., va avea loc botezul scumpului nostru copil, eveniment onorat de prezenţa naşilor ……… şi ……. …………. Şi pentru a petrece împreună, vă invităm la Restaurantul ……….., începând cu ora ….. Mami ………… şi tati ………….

TEXT 31
Dumnezeu cu al său har Ne-a dat 2 / 3 copii în dar, Drăgălaşi şi cuminţei, Tot să te mândreşti cu ei. Şi de vreţi să îi cunoaşteţi Semnaţi în cartea de oaspeţi; La botez vă invităm, Cu toţii să-i admirăm. Locaţie 1: Biserica ………….., ora …. Locaţie 2: Restaurantul …………….., ora …… Naşi: ………….. şi …………. ……………. Părinţi: …………….. şi ………. …………….. Şi cei mai importanţi, Bebeluşii: …………………… şi ……………………

TEXT 32
Suntem foarte norocoşi, Avem 2/3 copii frumoşi. Suntem foarte fericiţi, Avem 2/3 copii cuminţi. În curând îi botezăm Şi pe voi vă invităm Să petrecem împreună Cu joc şi cu voie bună. Naşii ……… şi ……. ……… sunt dornici să îi creştineze pe scumpii noştri copii …….. şi ………… Evenimentul va avea loc la Biserica …….., la ora …., pe data de …….. Vă invităm apoi la Restaurantul ……., începând cu ora ….. ……….. şi …… …………..

TEXT 33
Vă prezentăm o reţetă interesantă. Se iau: un bebe minunat (…………….), 2 părinţi fericiţi (…………..şi …………. …………….), 2 naşi drăguţi (…………… şi ……… ……………..) şi câţiva invitaţi deosebiţi şi se pun laolaltă în data de …………, la Biserica ……………, în jurul orei …… Se mai adaugă câţiva invitaţi, se condimentează cu voie bună şi se amestecă la Restaurantul ………………, începând cu ora ……. Sperăm să vă placă!

TEXT 34
Nouă luni am aşteptat Şi în sfârşit s-a întâmplat: S-a născut un îngeraş, Frumuşel şi drăgălaş. Şi-acum ştiţi ce-o să urmeze: Naşii o să-l creştineze. Se numeşte ……………. şi ne-a făcut fericiţi. Naşii …… şi …….. ………… îl/o vor ţine în braţe pe data de …………, la ora ….., la Biserica ……., unde va avea loc ceremonia de botez. Vă invităm să fiţi alături de noi la acest eveniment, cât şi la petrecerea ce urmează începând cu ora …., la Restaurantul ………….. ……….. şi ………… ……………..

 

TEXT 35
Mă botează! Mă botează! Nu ştiu exact ce înseamnă, dar cred că e de bine! Am auzit ca fac baie în apă sfinţită la Biserica ……., ora …. O să fie acolo mami şi tati, …………… şi ……. ……………, dar şi naşii mei dragi …… şi ……… ……………… Păpica, băuturica şi dansul vor fi la Restaurantul ………………, începând cu ora …. Am uitat să vă spun când: pe data de ………….. Bebe …………………..

TEXT 36
Sunt …… si emotii am… Ca ma baga in cazan. Veniti sa ma-ncurajati, La botez ca invitati? Parintii mei minunati Merita felicitati! Sper cu ei sa va distrati Si jos deloc sa nu stati. Am doi nasi si cu doi mosi O sa fie toti frumosi! Ii stiu eu, ca i-am vazut Si din prima ne-am placut. Hai, va pup si ne vedem Impreuna sa petrecem!

TEXT 37
M-a făcut tati voinic Şi mami îmi dă lăptic Până cresc şi mă fac mare Am nevoie de mişcare. Merg la sală, dau la sac Vreau ca tati să mă fac David Rua mă numesc, Pe fete le-nnebunesc. Naşii vor să mă boteze Şi apoi să se distreze Aşa că vă aşteptăm Împreună să dansăm. Noi, Mircea şi Ancuţa ne-am bucura dacă ne-aţi fi alături pe data de 15 Februarie 2014, la ora 13:00, la Biserica „Toţi Sfinţii” din Rm. Vâlcea, unde naşii Bogdan şi Oana Ionescu ne vor boteza comoara. Vom petrece apoi la Restaurantul „OK Ballroom” (în meri), începând cu ora 19:00. Vă aşteptăm!

TEXT 38
Curriculum Vitae Prenume: Teodor Mihai Religia: ……………………….. Profesia: Bebeluş Studii: La mami în burtică Experienţa specifică: 810 mese lăptic bun, 1200 scutece, 2400 ore de somn, multe chiote şi râsete, Hobby: Balonaşele din salivă, “cântecul balenei”, ronţăitul de obiecte, jocul pe păturică, pedalatul. Dragi doamne şi domni, după cum vedeţi, vastul meu C.V. mă recomandă pentru postul de Bebeluş minunat, dar am o mică problemă: o rubrică necompletată. Asa că vă invit în data de 28 Decembrie 2013, ora 15:00, la Arhiepiscopia Râmnicului, să fiţi martorii creştinării mele! Apoi, de la ora 18:00, la Restaurantul “Ariel” vom sărbători evenimentul împreună cu părinţii: Florin-Gabriel şi Alina Dăscălescu naşii: Ionel si Cristina Burtoi şi moşii mei: Gheorghe şi Mariana Cîţă

TEXT 39
Eu sunt bebe mic din poza Imbujorat precum o roza ……….. ma cheama, Magdalena e-a mea mama Sunt “Fecioara” va mai zic Costin Lazar mi-e tatic. Pe nasi ii stiti déjà: …………………………….. Ei vor fi acei prin care Voi primi binecuvantare La Biserica …………… Duminica, 16 Februarie 2014, 14:30 pe fus orar Si apoi cum ne sta bine Vom petrece de minune La ……………….. Unde vom ciocni nitel In sala …… de aici Incepand cu ora cinci (17:00). Am sa vin si eu putin Atmosfera s-o anim Va promit si-autograf Da-l trimit prin fotograf, Nu pe facebook sau pe mess Nici macar prin sms Ca poate n-as avea semnal Si vreau sa para personal Inchei acum c-o reverent Contez pe-a voastra prezenta? Pentru confirmare va rog sa luati legatura cu impresarii mei: Mama: 07……. Tata: 07…………..

TEXT 40
M-am nascut de Martisor In anotimpul florilor Am pielea ca begonia Dar mi se spune Maria Antonia Pe tati Rafael il cheama Alina-mi este draga mama Despre nasici ce pot sa zic? …Abia daca-i cunosc un pic… Simona si Marian sun tai Vor fi ca si parintii mei. Si-n zi de 16 April anul current Sper sa raspundeti toti present La patru fix (16:00), la Biserica ……….. In Rm. Valcea din cate stiu Si dupa sfanta crestinare De la cel mic pana la cel mare Va astept in prag de seara Pe la sase (18:00) bunaoara La ……….. Dupa cum ati observant O sa am botez de fita Cum se cade la fetita Mai multe nu o a aflati Daca nu participate Pentru voastra confirmare Las numere de apelare 07…… / 07……………….

TEXT 41
M-a făcut tati voinic Şi mami îmi dă lăptic Până cresc şi mă fac mare Am nevoie de mişcare. Merg la sală, dau la sac Vreau ca tati să mă fac David Rua mă numesc, Pe fete le-nnebunesc. Naşii vor să mă boteze Şi apoi să se distreze Aşa că vă aşteptăm Împreună să dansăm. Noi, Mircea şi Ancuţa ne-am bucura dacă ne-aţi fi alături pe data de 15 Februarie 2014, la ora 13:00, la Biserica „Toţi Sfinţii” din Rm. Vâlcea, unde naşii Bogdan şi Oana Ionescu ne vor boteza comoara. Vom petrece apoi la Restaurantul „OK Ballroom” (în meri), începând cu ora 19:00. Vă aşteptăm!

_ TEXTE MAJORAT _

TEXT 1
Am ajuns la vârsta de 18 ani…, iar cu această ocazie vă invit să petrecem o seară de neuitat vineri,……………….. începând cu orele ………….. la Restaurant „………………… alături de invitaţii mei şi formaţia (Dj) ………… Vă aştept cu drag! ……………… Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs, până la data de …………. la tel: …………………

TEXT 2
Pentru …………………………………………………… Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 18 ani te invit să fii alături de mine în acest moment special în data de …………….. la Hotel Coroana (Tisa), la orele 20:00. Intrarea se face pe baza de invitaţie (cadou). Te aştept cu drag!!! Vă rog să vă confirmaţi prezenţa până în data de…………. la nr. de tel. ………………………………….

TEXT 3
………………….data, în sfârşit, majoră. Dar, pentru a rămâne cu o amintire frumoasă, în această seară, am nevoie de prietenii mei, aşa că vă aştept la Restaurantul ……………. începând cu orele ………………… Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. până la data la ………………. la tel: …………………….. TEXT 4 În sfârşit am 18 ani şi legal pot face tot ce am făcut până acum ! Vă aştept să sărbătorim împreună pe …………………………., începând cu ora……….., la Restaurant ………………….. Prezenţa obligatorie! Vă rog să confirmaţi prezenţa până pe data de ………………….. la numărul de telefon: …………………. Cu drag, ………………. TEXT 5 După 65 de cărţi citite Dupa 3513 râsete nesfârşite După 120 jocuri câştigate 216 regrete tardive 972 vise neîmplinite 480 îmbrăţişări sincere După 367 sfaturi neascultate Şi după câteva prietenii pierdute În sfârşit îşi intinde aripile În primul zbor spre maturitate ……………… vă invită să petreceţi Alături de ea seara în care va deveni majoră. Este un eveniment de mare importanţă aşa că prezenţa este OBLIGATORIE. Magia,felicitările şi dansul vor avea loc Sâmbătă / Duminică ,………………..,începând cu ora ……………. la …………………………………….

Categories: Texte

Related Posts