Invitatii Nunta

Invitatii Nunta & Botez

Texte invitatii nunta

Meniuri Nunta

Plicuri de bani nunta

Marturii nunta

Decor Eveniment Nunta

Te invitam sa descoperi minunatele rezultate ale muncii noastre!

Dansul Mirilor

Efectul de fum greu ofera o atmosfera de basm pe ringul de dans. Pentru realizarea efectului de fum greu detinem masini speciale profesionale care printr-un procedeu special transforma gheata carbonica in fum greu ce nu se ridica mai mult de 50cm de la sol.

Artificiile de scena utilizate nu scot fum, sunt conform certificarilor CE si sunt manipulate si initiate de catre un pirotehnician calificat, angajat al societatii noastre. Societatea este autorizata sa manipuleze si sa foloseasca materiale pirotehnice conform legislatiei in vigoare.

Focuri de artificii exterior

Firma noastra este autorizata in domeniul focurilor de artificii. Avem o vasta experienta in organizarea de spectacole de artificii extravagante. Oferim jocuri de artificii atat pentru interior cat si pentru exterior, artificii de sol, confetti pirotehnice.

Pahare miri & nasi

Baloane heliu

Colorati locatia si totodata evenimentul dvs! Lansare de baloane cu heliu la NUNTA: La iesirea din biserica, la dansul mirilor, la 12 noaptea sau la taierea tortului, cele mai bune momente pentru un SUPER decor = lanseaza baloane cu heliu!

Photocorner Nunta

Un nou trend adaptat perfect oricarui tip de eveniment Acest mic colt de poveste poate fi amenajat in functie de specificul evenimentului dumneavoastra: vintage, rustic, floral, green wall, american style, exotic, tip perdea de matase, rotund etc.

Wedding Planner

Noi românii, fiind prin natura noastră buni la toate, nu prea putem concepe că avem nevoie de ajutor când vine vorba de a organiza o nuntă. Ce e așa BIG DEAL? Ai nevoie de restaurant, de rochie, mirele de costum, mai trebuie băutură, flori și să vină invitații că totul e pregătit.

Ar fi cazul să acceptam că poate nu le știm chiar pe toate și poate o persoana cu experiență te-ar putea ajuta enorm numai prin faptul ca ți-ar face ordine în gânduri/idei… Iar daca s-ar ocupa de tot…ei bine atunci voi ce ati mai face? Cum să fiti niste miri nestresati? Așa ceva este de neconceput oare?

Asta face wedding planner-ul: face tot ce trebuie pentru ca mirii, protagoniștii acestui film, să trăiască clipe magice, să-și sărbătorească fericirea fără griji și să rămână cu amintiri de neprețuit!