FOTO-VIDEO BOTEZ

Prezenta unui fotograf la botez este esentiala pentru ca imagini din cea mai importanta zi a vietii voastre sa fie surprinse intr-un mod profesional.

Cu siguranta invitatii vor incerca sa fotografieze multe din aceste momente, insa 200 de fotografii realizate de amatori nu valoreaza cat 20 de poze facute de un fotograf profesionist. De aceea, in functie de bugetul si preferintele tale, putem sa-ti recomandam un fotograf pentru botez.

Fotograful va fi prezent pe toata durata evenimentului, incepand cu pregatirile de botez, ceremonia de la biserica si incheind cu petrecerea. Veti avea parte si de o sedinta foto cu accesorii haioase, intr-un cadru ales de voi sau propus de fotograf. Imaginile vor fi livrate pe stick de memorie sau hard disk extern, insa toate pachetele noastre includ si minim un album cu coperta eleganta din piele, in care vor fi asezate frumos cele mai reusite fotografii.

Prezenta cameramanului este de asemenea recomandata in cazul in care doriti sa aveti amintiri vii legate de prima baita sau de orice alt moment demn de tinut minte. Pentru a beneficia de filmari de calitate pentru botez, noi iti recomandam cameramani cu experienta, ce vor avea grija sa surprinda exact acele emotii si trairi care fac evenimentul tau unul memorabil.