Invitatii Botez

Texte invitatii botez

Meniuri Botez

Plicuri de bani Botez

Marturii Botez

Cutii dar

Set mot

Decor eveniment – Botez

Te invitam sa descoperi minunatele rezultate ale muncii noastre!

Baloane heliu

Tu petrece, de decorul de baloane ne ocupam noi! Mereu in stoc: baloane profesionale, numeroase modele de baloane folii, cifre din baloane, litere din baloane, personaje, baloane personalizate, baloane inscriptionate, arcade din baloane.

Baloanele sunt acele obiecte de decor ce pot fi folosite indiferent de evenimentul pe care dorim sa il organizam. Fie ca optam pentru baloane simple, baloane inscriptionate sau baloane cu heliu, acestea isi gasesc locul in cadrul oricarui decor de sala.

Photocorner Botez

Un nou trend adaptat perfect oricarui tip de eveniment Acest mic colt de poveste poate fi amenajat in functie de tematica evenimentului dumneavoastra: disney, rotund, vintage, rustic, floral, green wall, american style, exotic, tip perdea de matase etc.

Arcada baloane

Realizarea unei arcade de baloane / stalpi din baloane este prima optiune ce trebuie luata in considerare cu precadere pentru inaugurarea unui magazin, spatiu comercial, showroom sau pentru locatiile unde au loc petreceri corporate!

Baloane personalizate

Indiferent ca este vorba de un eveniment personal, (nunta, botez, aniversare), sau de unul social sau corporate (petreceri aniversare ale companiei, inaugurarea unui produs sau a unui spatiu, petreceri ale angajatilor), decorarea locatiilor devine obligatorie. Dintre toate accesoriile specifice petrecerilor sau evenimentelor, baloanele si decoratiunile cu baloane ofera un impact vizual mai puternic decat oricare alt tip de ornamente, prin forma, eleganta si culoare.

Aportul adus de baloane la atmosfera specifica evenimentelor este unul esential, nu doar prin impactul vizual extraordinar.

Desi baloanele sunt frumoase sub orice forma, acestea dau o nota mai deosebita daca sunt personalizate! Fie ca este vorba de o petrecere aniversara sau un eveniment important al companiei puteti crea un eveniment diferit si deosebit alegand baloanele inscriptionate si personalizate. Personalizarea baloanelor se poate face cu text, imagine si text, doar cu imagine sau cu sigla companiei. Pentru petrecerile celor mici puteti personaliza baloanele cu numele sarbatoritului, pentru o surpriza frumoasa la aniversare.

Decor Cristelnita

Decorul pentru cristelnita este un aranjament floral cu totul deosebit, aducand un plus de bucurie botezului, prima sarbatoarea din viata unui copil. Fie ca optati pentru o varianta de flori naturale prinse sub forma unei ghirande sau din loc in loc, acest gen de aranjament va aduce un plus de eleganta, gingasie si rafinament.