Baloane personalizate

Indiferent ca este vorba de un eveniment personal, (nunta, botez, aniversare), sau de unul social sau corporate (petreceri aniversare ale companiei, inaugurarea unui produs sau a unui spatiu, petreceri ale angajatilor), decorarea locatiilor devine obligatorie. Dintre toate accesoriile specifice petrecerilor sau evenimentelor, baloanele si decoratiunile cu baloane ofera un impact vizual mai puternic decat oricare alt tip de ornamente, prin forma, eleganta si culoare.

Aportul adus de baloane la atmosfera specifica evenimentelor este unul esential, nu doar prin impactul vizual extraordinar.

Desi baloanele sunt frumoase sub orice forma, acestea dau o nota mai deosebita daca sunt personalizate! Fie ca este vorba de o petrecere aniversara sau un eveniment important al companiei puteti crea un eveniment diferit si deosebit alegand baloanele inscriptionate si personalizate. Personalizarea baloanelor se poate face cu text, imagine si text, doar cu imagine sau cu sigla companiei. Pentru petrecerile celor mici puteti personaliza baloanele cu numele sarbatoritului, pentru o surpriza frumoasa la aniversare.